fbpx

BLOMSTERSVØB – Babytæppe hækleopskrift

Indlægget indeholder reklame/affiliate links. Klik på de orange links og kom direkte til omtalte materialer/produkter.
Hvis du på et tidspunkt køber noget på webshoppen, der linkes til får jeg en lille del af købssummen. I dette indlæg er der reklamelinks til www.rito.dk

Min kusine har beriget familien med endnu et medlem! Lillepigens ‘velkommen-til-verden’ gave har ligget klar længe.. Jeg startede på babytæppet, så snart baby-på-vej nyheden blev afsløret og siden har det vist grebet lidt om sig…… Der kommer indlæg med info, opskrifter og flere billeder af de andre ting!

Jeg ville gerne lave et rundt babysvøb og sprang derfor ud i selv at udvikle/sammensætte opskriften. Jeg synes resultatet er blevet så godt, at jeg gerne vil dele den med andre hæklere og jeres mini-mennesker :)
Jeg har udførligt beskrevet fremgangsmåden og taget billeder til vejledning ift. masketyper og overgange – det er samlet i opskriften der kan downloades nedenfor.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Jeg har hæklet tæppet i Hjertegarn Merino Cotton garn – jeg synes kombinationen af uld og bomuld er perfekt til babytæppe.
Er du mere til ren uld, har Hjertegarn Extrafine Merino 120 samme løbelængde (120 m pr. 50 g)
Begge garner findes i så mange smukke farver – jeg har dog valgt den neutrale råhvide #100

Jeg har købt garnet i min lokale garnbutik (Lunds Garn i Odense NV)
Når jeg kaster mig ud i et projekt som dette, synes jeg det er det er rart lige at kunne mærke kvaliteten, se farverne og få kompetent vejledning til forbrug samt være sikker på at alle nøgler har samme indfarvning.

Men rito.dk fører også hele Hjertegarns sortiment, hvis du ikke er heldig at have en forhandler tæt på. Leveringen er heldigvis lyn-hurtig og prisen findes vist ikke bedre!

Jeg har brugt hæklenål 4 mm og med så mange omgange med ens masker er en rigtig god hæklenål et must! Jeg sværger til Clover Soft Touch

Hvis du også vil hækle et blomstersvøb, vil jeg meget gerne se dit færdige resultat – mail mig et billede eller brug #cicitiveblomstersvøb på Instagram.

Find mig på Instagram på profilerne @cicitive og @cicitivemini og på facebook.com/cicitive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *