HÆKLET BUMBAG

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg er ved at være klar til et af forsommerens højdepunkter – TINDERBOX Festival.. Det kræver selvfølgelig lidt udstyr – mine nye gummirøjseren blev leveret af postmanden i morges! Vejrudsigten truer desværre med at de nok også skal i brug.. :/ Hvad der helt sikkert kommer i brug er tasken jeg lige har syet sidste sting i..

Da jeg var barn hed det en mavetaske eller bæltetaske – i dag er den opdaterede version blevet moderne og hedder nu åbenbart en bumbag..! Sådan en kan selvfølgelig hækles og siden jeg så Lauras Linders version første gang har en sådan været på TO DO listen. Hun er heldigvis så dygtig og sød, at hun deler hendes opskrift/guide – den kan køber her!

Jeg har hæklet den i en af mine ynglingsgarner som jeg køber når jeg har været på ferie i Tyrkiet. Det er polyester tube garn og det er endnu desværre ikke lykkes mig at finde lignende herhjemme – men 8/8 bomuldsgarn vil give noget af det samme når det hækles på en lille nål (jeg har brugt nål 4). Det kunne f.eks. være DROPS tykke bomuldsgarn, som kan findes her.

Jeg har valgt lynlåse fra STOF & STIL, hvor jeg også har købt spænder der holder remmen og kantebånd. Jeg har givet den kantebånd ved lynlåsene for at undgå at lyne ind i det hæklede. Som foer har jeg brugt ensfarvet bomuldslærred. Remmen er et bælte der med hjælp fra saks og hultang er fiflet om så den både passer i længden til at bære over skulderen  og rundt om maven.. Jo jo – der er fordele ved et langt taljemål ;)

One thought on “HÆKLET BUMBAG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *