HÆKLET COMPUTER SLEEVE

Indlægget indeholder reklame-links

Min arbejdscomputer kom med sådan et semi-grimt neopren sleeve og så må man jo ty til garn og hæklenål :) Mayflowers kraftige Ribbon garn er oplagt til det projekt. Jeg har valgt den klassiske koksgrå som passer godt til min sølvgrå MacBook, men for de modige findes Ribbon garnet i flere og flere flotte farver. Se udvalget her. Jeg har også brugt Ribbon til cirkeltasken der kan ses her! Og det er et godt alternativ til stofgarn som en af taskerne i dette indlæg er lavet af.

Sleevet er lavet helt enkelt i fastmasker, men alligevel på en lidt spidsfindig måde. For at opnå ens afslutning i åbningen har jeg først hæklet den ene side og så derefter startet den anden side ved at hækle ned i opstartsrækkens luftmasker fra den anden side. Dermed får man et langt stykke samlet på midten af lm-opstartsrækken og ens ende-udseende. Det lange stykke foldes og syes sammen i sideerne og vupti så er der et lækkert sleeve, der ikke fylder mere end nødvendigt, men beskytter tilstrækkeligt.

Sleevet passer perfekt til min 15” MacBook Pro, men du kan jo tilpasse præcis til din maskine. Prøv dig frem og sørg for at måle undervejs – pil hellere op en gang for meget end én for lidt, så bliver du gladest for resultatet. Husk at det giver sig i brug og sleevet skal sidde STRAMT!

Jeg har slået 26 lm op og hæklet 42 rækker på begge sider. Jeg har brugt en 9 mm nål (jeg hækler stramt!). Jeg har brugt ca. et halvt nøgle Ribbon.

Jeg er heldig, at jeg engang i mellem kan tage overskud og udgåede prøver af lækkert læder og tekstiler med hjem fra arbejde. Jeg arbejder med produktudvikling hos designvirksomheden VERPAN, hvor vi bruger stof og læder til at polstre møbler med. Her har jeg lavet en lille taske til computerens tilbehør (strømforsyning, mus osv.) af den pæneste velour – så ligger det ikke og roder rundt nede i tasken! Jeps, jeg er ret meget til tasker i tasken ;)

Jeg kommer helt sikkert til at lave flere projekter med stof og læder “resterne” – det meste er ret små stykker, men jeg har flere idéer som jeg nok skal dele ud af her på domænet.. Har I nogle gode idéer til stofrester DIYs der både er funktionelt og pænt? Måske et tip til noget moderne patchwork?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *