KALENDER 2017 // FØDSELSDAGSGAVE TIL JER

Det er lidt vildt..! Jeg har noget der skal fejres – i den her uge er det præcis et år siden det første indlæg blev udgivet på cicitive.dk :)

Og her på web-matriklen, der går gaveudvekslingen altså modsat og fødselaren har derfor en gave til sine læsere. Som STOR tak fordi I gider læse (…og hækle) med!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ligesom sidste år har jeg hygget med InDesign og lavet en kalender, som er lige til at printe ud og skabe overblik med!! I år er den helt enkel og nok lidt mere anvendelig end sidste års cirkler! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I år har jeg også lavet en årsoversigt, som jeg tror, jeg kommer til at bruge mest. De daglige aftale og arbejdskalender styres nemlig stærkt på telefonen!! :D

Kalender 2017 - eksempler copy

Cicitive 2017 kalender kan downloades her:  Cicitive Kalender 2017

Jeg har hængt den op på et clipboard (tip: jeg har set Netto har nogle fine i denne uges tilbudsavis), men man kunne også bruge en buksebøjle, en flot klemme eller rydde lidt plads på køleskabet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billederne afslører også en anden af mine nylige DIYs – mit nye skrivebord/arbejdsplads. Der skulle lidt kreativitet til at udnytte pladsen i mit nye hjem på mit værelse her i Århus og derfor måtte der en, hvis jeg selv skal sige det, total vellykket IKEA-hack til.. Det kommer der nok et indlæg om snart.

Tak og HURRA !!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min opskrift på hæklede flag kan findes her :)

3 thoughts on “KALENDER 2017 // FØDSELSDAGSGAVE TIL JER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *