BABY ADVENTSGAVER 2019

Indlægget indeholder reklame/affiliate links. Klik på linkene og kom direkte til omtalte opskrifter og materialer.
Hvis du på et tidspunkt køber noget på webshoppen, der linkes til får jeg en lille del af købssummen. I dette indlæg er der reklamelinks til hobbybutikken www.rito.dk

Min bedste veninde sørgede i august for endnu et medlem til min yndlingsmenneske-klub og min stolte titel som ‘Moster Cille’.. Han er allerede blevet garn-forkælet med ‘Velkommen til verden’ sættet som kan ses her.

Men han skulle (..selvfølgelig) også have hjemmelavede adventsgaver :)

Nr. 1 var en lille sweater – hæklet efter OJ Hækleriers opskrift på OJ Chase sweater. Jeg har dog lavet et par ændringer, så den passer til at være ensfarvet.
Den er lavet i Hjertegarn Ekstrafine Merino 150 – farve 1285 Armygrøn.

Nr. 2 var en nissehue. Også efter en OJ Hæklerier opskrift og i merinould – farve 2060 Rød

Nr. 3 en rensdyrbamse <3 Opskriften har jeg købt på etsy.com ved profilen CrochetFriendsLab. Jeg har bare udeladt sko og kinder og valgt en anden farvesammensætning. Jeg har også brugt merinould til Rudolf – det er egentlig lige lovlig luksus til en bamse, men nu var jeg ligesom i gang med den garntype og det er så dejlig blødt. Han er lavet i farve 211 Lys brun og gevir i farve 282 Sand.

 

Hjertegarn Ekstrafine Merino 150: 1285 Armygrøn – 2060 Rød – 211 Lys brun – 282 Sand

Tilbehør: Træknapper – jeg nåede desværre ikke selv, at få fat i de her hvor der står “Handmade with love” eller “Made by Moster”
Kanin pompon til nissehue-kvast – Sikkerhedsøjne og bjælde til Rudolf.

Nr. 4 var en natdragt – hjemmesyet med stor hjælp fra min mor. Stoffets mønster er små stjerner og er købt i Stoff & Stil

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *