CIRKELTASKE / MAYFLOWER RIBBON

Indlægget indeholder affiliatelinks

Jeg var så heldig at vinde et par nøgle Ribbon garn i Mayflowers Give Away på Instagram i foråret. Med præmien fulgte også en opgave – at udvikle en opskrift til MYDESIGN kategorien i Mayflowers opskriftarkiv. Jeg har designet… da da da surprise… en taske :) Jeg havde ikke arbejdet med Ribbon før, men det bliver ikke absolut ikke sidste gang! Det kraftige og tunge udtryk minder om stofgarn/zpagetti som jeg er stor fan af , men Ribbon giver et fuldstændig ensartet udtryk. Det er meget lettere at hækle i og så findes det i mange total flotte farver – find det lige her! 

Jeg har med det enkle design øvet mig i at hækle helt runde cirkler – i opskriften som kan downloades lige her har jeg lavet en trin-for-trin billedeguide til cirklerne.

Hvis du er lidt rap på fingerne kan du sikkert nå at have en taske klar til den kommende tids julefrokost – den er i hvert fald en oplagt selskabstaske :)

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *