GRUSOM HÆKLING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget indeholder affiliate links.

Har man ikke set tegnefilmene om Gru, de tre små piger og alle de gule minons, så er man virkelig gået glip af noget.. Også hvis man ikke har børn!!
Jeg har en total guilty treasure i tegnefilm og jeg synes, at flere af de nyere lever fuldt ud op til min 90’er barndoms Disney dominans – Grusomme Mig, Inderst Inde, Op og Find Nemo står øverst på favoritlisten :) Det gode ved tegnefilm er at man kan se dem igen og igen og hækle i mens :D

Jeg er vild med at skabe figurer – hækleteknikken kaldes amigurumi. Når det er genkendelige figurer, man allerede har et varmt forhold til, gør det det kun bedre.
Der er masser af opskrifter at finde på nettet. Jeg har fundet både Agnes og enhjørningen på to forskellig fine blogge. De er begge på engelsk, men lette at forstå og lige til at gå til.

AGNES OG MINI FLUFFY UNICORN

Agnes og mini Fluffy er en “for sjov” fødselsdagsgave til min veninde, som er ligeså barnligt tosset med Grusomme Mig filmene som jeg er :)

Agnes er lavet efter  Little Yarn Friends  opskrift – den kan findes her!

Jeg har lavet nogle enkelte forskelle – hendes bukseseler er bredere, jeg har lavet hæklede øje (hvid og brun) og har givet hende “rigtig” hår.
Det sorte i øjnene er en knap (med øje bagpå), hvor jeg med en tusch har tegnet den hvide prik, der giver det sjove ansigtsudtryk.

Jeg har brugt merceriseret bomuldsgarn som det her.

Den lille Fluffy er hæklet ud fra fri fantasi – en stor cylinder, en mindre til hovedet og fire små til ben.

FLUFFY UNICORN

Den store enhjørning er hæklet efter One Dog Woofs opskrift – den kan findes her!
Den er egentlig ikke specifik enhjørning fra Grusomme Mig filmen, men med de lyserøde detaljer er man vidst ikke i tvivl.

Den er en bestillingsopgave fra en veninde, der skulle til barnedåb for en lille pige, der nu hedder…….. Agnes :D Selvfølgelig skulle hun have sin helt egen Fluffy.

Det “fluffy” garn giver den det helt rigtigt udtryk. Jeg har brugt pelsgarn som det her med en alm. hvid bomuldsgarn-følgetråd.
Øjnene er sikkerhedsøjne som dem her.

Af dømme ud fra de billeder jeg har set af den rigtige Agnes og hendes nye bløde ven er den faldet i god jord!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *