HÆKLET BUMBAG

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg er ved at være klar til et af forsommerens højdepunkter – TINDERBOX Festival.. Det kræver selvfølgelig lidt udstyr – mine nye gummirøjseren blev leveret af postmanden i morges! Vejrudsigten truer desværre med at de nok også skal i brug.. :/ Hvad der helt sikkert kommer i brug er tasken jeg lige har syet sidste sting i..

Da jeg var barn hed det en mavetaske eller bæltetaske – i dag er den opdaterede version blevet moderne og hedder nu åbenbart en bumbag..! Sådan en kan selvfølgelig hækles og siden jeg så Lauras Linders version første gang har en sådan været på TO DO listen. Hun er heldigvis så dygtig og sød, at hun deler hendes opskrift/guide – den kan køber her!

Jeg har hæklet den i en af mine ynglingsgarner som jeg køber når jeg har været på ferie i Tyrkiet. Det er polyester tube garn og det er endnu desværre ikke lykkes mig at finde lignende herhjemme – men 8/8 bomuldsgarn vil give noget af det samme når det hækles på en lille nål (jeg har brugt nål 4). Det kunne f.eks. være DROPS tykke bomuldsgarn, som kan findes her.

Jeg har valgt lynlåse fra STOF & STIL, hvor jeg også har købt spænder der holder remmen og kantebånd. Jeg har givet den kantebånd ved lynlåsene for at undgå at lyne ind i det hæklede. Som foer har jeg brugt ensfarvet bomuldslærred. Remmen er et bælte der med hjælp fra saks og hultang er fiflet om så den både passer i længden til at bære over skulderen  og rundt om maven.. Jo jo – der er fordele ved et langt taljemål ;)

3 kommentarer

 • Sophie

  Jeg har fundet tube-garn i stof og stil. Godt nok ikke et kæmpe udvalg i farver, men kvaliteten er dejlig og det er bomuld-poly blanding, perfekt til tasker 😀
  Den er rigtig fin og jeg tror det bliver mit næste projekt!

  • Cici

   Hej Sophie
   Tak for din kommentar :)
   Jeg er ret stor fan af Stof & Stils garn, så har faktisk godt set at deres Tube garn nu (..endelig) er kommet i en light-udgave. Jeg tror det vil passe helt perfekt til en bumbag.
   Og tak – jeg er så glad for min! God hæklelyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *