fbpx
Hæklet skildpadde

HÆKLET SKILDPADDE

Indlægget indeholder reklame-links

Jeg har ledt og ledt efter en opskrift på rigtig skildpadde – eller så rigtig som en hæklet version nu kan være :) Så faldt jeg over denne profil på etsy.com og bingo der var en padde med et udtryk præcis som jeg har ledt efter. Lige efter meldte min kollega endnu en juniors ankomst og så var anledningen ligesom på plads!

Opskriften koster ca. 40 kr. og downloades som PDF med det samme – find den her! Den er på engelsk, men er man vant til at hækle amigurumi og lige lære maskernes navn på engelsk så er det altså ikke en begrænsning.
Jeg endte med – som så mange gange før, at afvige lidt fra opskriften. Jeg synes ikke skjoldet skulle have “flæsekant” – så der har jeg freestylet lidt for at få størrelsen til at passe.

Samtidig ville jeg også gerne, at hele bamsen var større og har derfor hæklet i dobbeltgarn og med nål 4.

Jeg har brugt mit absolute ynglings basis bomuldsgarn – Mayflowers Cotton 8/4 Junior. Kvaliteten er god, det har tilpas tykkelse, farveudvalget er bredt og så kan prisen nærmest ikke slås.  10 kr. for 50 g nøgle. 👍🏼👍🏼👍🏼 Jeg har brugt følgende farver til skildpadden. Ét nøgle petrol og beige og to nøgler græsgrøn. Sikkerhedsøjnene er fra Stof&Stil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *