Hæklet babytrøje, hæklet babyhue, hæklede sutsko, hæklet babytæppe

Hæklet babytrøje, djævlehue og futter

Lillepigen er født i slutningen af august, så hun skal selvfølgelig også have udstyr til at holde varmen og være en lækker efterårsbaby.
Derfor har jeg også holdt tingene til hende i lidt mørkere farver end klassisk sarte pasteller.

Garnet jeg har hæklet både trøje, hue og futter i havde jeg på lager fra hamstring inden Rasmilla garnbutikken lukkede for snart flere år siden. Heldigvis overtog Strikkesalonen og ‘Yndlingsgarnet’ kan stadig fås. Det er 55% lammeuld og 45% Bomuld – 350 m/50 g. Jeg har hæklet med to tråde. Farven #011 Ribs tror jeg desværre er udgået, men det findes i mange andre smukke nuancer. Butikken ligger i København, men de har vist også en webshop eller sender gerne. Find butikken på Facebook her! eller Instagram her!

Opskrifter

Hæklet barselsgave

Det lune sæt har lillepigen fået sammen med en masse andre hæklerier (som der er samlet mere om i ‘Lillepigens velkomstgave del 1’) og det runde babysvøb som jeg selv har designet. Jeg kalder det ‘Blomstersvøb’ og opskriften kan findes her!

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *