JULEGAVE-INDPAKNINGS INSPIRATION

Indlægget indeholder  affiliatelinks

Jeg er ret vild med julegaver..! Jeg hygger mig med at finde på hvad mine ynglings-mennesker skal beriges med og synes det er så dejligt at fornemme, at de, for det meste, bliver glade – også når det ofte er hjemmelavede gaver :D Men det bedste ved julegaver, for mig, er faktisk (…altså på nær selv at modtage dem. Doh!) – måske lidt atypisk, at pakke dem ind. Jeg samler inspiration, brygger på idéer og indkøber materiale hele efteråret. Mit  ”koncept” er typisk så stramt, at familien på ingen måde er i tvivl om hvilke gaver under træer, der er fra mig.

Min inspirationskilde har ligesom til mange andre kreative projekter stort udspring på Pinterest, hvor jeg har boardet GIFT WRAPPING, som I kan finde her!

Nedenfor har jeg samlet nogle af de fineste idéer – I kan nok godt spotte hvor jeg har fundet den primære inspiration, til min gaveindpakning i år.

gaveindpakning-inspiration
1: Sort i sort 2: HAMA snefnug 3: Prikker på snor 4: Kvadrat på kvadrat 5: Dymo og fjer  6: Stjerner på symaskinen   7: Kageserviet 8: Bogstavperler 9: Stjernestrimler

Papiret jeg har brugt er ’craft paper’ fra Søstrene grene, hvor også sejlgarnet er fra. Det samme er de farvede bånd – jeg er nærmest afhængig af det bånd. Jeg kan næsten ikke gå ud af en Søstrene Grene uden en ny farve bånd. Jeg bruger det også til bla. hæklede punge som det kan ses her.

Bogstavperlerne er fra makaku.dk – den fineste webshop, som jeg ikke kendte før de pludselig dukkede op på Instagram. Da jeg opdagede de har bogstavperler, var jeg ikke i tvivl om min indpakning. Det er ikke bare en webshop – Makaku laver også inspirations-indlæg og guides til flotte kreative projekter. De  sender pakker ud indtil torsdag, så du kan snildt nå at få materialer til at gøre din julegaveindpakning ekstra speciel eller til projekter til juleferien. Lige nu får man endda 15% rabat ved at tilmelde sig nyhedsbrev og der er fri fragt på ordre over 299 kr.
Jeg har købt materiale til flere små projekter, som jeg glæder mig til at dele med jer her på bloggen.

Inderst er mine gaver altid svøbt i silkepapir og der forelskede jeg mig total i den her farve

Et hæklet element er vel nærmest en selvfølge… ! Opskriften på de små hjerter, kan I finde her på bloggen i morgen.. Tænker de er perfekte til at fordrive den lange ventetid med – sammen med genudsendte julefilm :) Ville de ikke også være fine på juletræet?

Obs! makaku.dk har ikke sponsoreret indlægget – jeg synes bare virkelig det er en fin biks pigerne bag har :)

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *