Hæklet clutch

MOSAIKHÆKLING // CLUTCH

Indlægget indeholder reklame/affiliate links. Klik på linkene og kom direkte til omtalte produkter.
Hvis du på et tidspunkt køber noget på webshoppen, der linkes til får jeg en lille del af købssummen. I dette indlæg er der reklamelinks til rito.dk

Seneste projekt til samlingen af #cicitivehækledetasker er en clutch hæklet med mosaik-teknik. Farvespillet bliver så fint! Jeg har brugt to forskellige kvaliteter garn fra restekurven, hvilket bare giver endnu mere til udtrykket :)

Mosaik-teknikken har jeg lært fra Jeanette Bøgelund Bentzens bog Lutter Løkker 3. Der er masser af mega flotte projekter lavet med mosaikteknik – både halstørklæder, sjaler, tasker, puder og andre nødvendigheder.. :D

Min clutch er lavet så den passer i størrelse til at rumme min notesbog og alt det grej, der følger med den.. Jeg er for nylig begyndt at eksperimentere lidt med bullet journal og det kræver jo, som med alle andre hobby’er, rigelig mængder udstyr! ..og hvis der er noget mantra jeg lever efter, så er det “man må aldrig gå ned på udstyr” ;)

Med en 25 cm lynlås passer clutchen præcis til en A5 notesbog – min er en Leuchtturm1917 med prikkede sider og yndlingsgrønt omslag. Kvaliteten er alle pengene værd, hvis man er lidt en nørd med den slags..

Jeanettes bog forhandles hos rito.dk

Jeg har monteret clutchen med ensfarvet bomuldslærred som foer. Lynlås og rem er fra Go Handmade, som forhandles bl.a. hos yarnliving.com – lige nu (Februar 2020) er begge dele faktisk på tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *