Om Cicitive

Cecilie Korsgaard - CicitiveHey you – jeg hedder Cecilie og jeg er damen bag skærmen på cicitive.dk

Jeg er ivrig og kreativ skaber af personlighed.. Jeg fører alt fra hæklenål, blyant, symaskine, drejeskive, smykketang, limstift – sågar grydeske osv. osv. osv.  med efterhånden stor erfaring og masser af glæde! Jeg har altid gang i kreative projekter – det stopper aldrig ;)

Jeg bruger aller mest kreativ med garn mellem hænderne. Samlingen af hæklede tasker vokser og vokser – de har endda deres eget hashtag på Instagram #cicitivehækledetasker :)

Under Corona blev jeg ligesom mange andre også fanget af strik og nu er der faktisk oftere to strikkepinde en end nål i mine garnprojekter.

Jeg stor-nyder også at lave bløde gaver til mine mindste yndlingsmennesker, så er du på udkig efter idéer til amigurumi og hæklede bamser, baby tæpper og tøj så kig ind i CicitiveMini kategorien her på siden.

Jeg er født i 1989, bor i Odense og arbejder til daglig som med markedsføring som konsulent for aftenskoler.

Tak fordi du kigger med – efterlad endelig en kommentar og spørgsmål hvis du finder på nogen :)

Bonus info: 

Cicitive er en sammentrækning af Cici og (crea)tive. Cici er mit kælenavn i min nærmeste familie. Mine forældre fandt på det fordi de ikke synes jeg skulle kaldes Cille. Det lykkedes dog ikke helt for dem, for jeg er endt med at blive kaldt Cille af de fleste!
Hvis folk sige “Cecilie” er det ofte med en lidt bestemt mine – og så bliver jeg nervøs……!

Du kan også følge mine kreative projekter, overspringshandlinger og skøre ideer på Facebook og Instagram :)

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *