Planteskilte

Indlægget indeholder reklame/affiliate links. Klik på de orange links og kom direkte til omtalte materialer/produkter.
Hvis du på et tidspunkt køber noget på webshoppen, der linkes til får jeg en lille del af købssummen. I dette indlæg er der reklamelinks til hobbybutikken www.rito.dk og www.cchobby.dk

Ligesom hos så mange andre, har disse Corona-times givet anledning til have-projekter i min familie. Vi har etableret en fin højbedshave ved sommerhuset til min mor – fyldt med krydderurter og hvad der forhåbentlig bliver til bær og grøntsager til sommerens grill-middage :) Der er nok at holde styr på, så jeg har lavet “navneskilte”.. Det ville jo være lidt ærgerligt hvis mynte blev forvekslet med noget andet når der skal laves mojitos!!

Der skal bruges:
– Bogstavperler
– Grillspydpinde
– Limpistol
– Blyant

Jeg har brugt firkantede hvide plastperler med sort bogstav. De er 6x6x6 mm og hulet er Ø3,4 mm – det er lige lidt større end de grillspyd jeg havde i skuffen. Tror også 3 mm ville gå an! Jeg har købt perler på www.perleshoppen.dk – der kan man bestille bogstaverne enkeltvis. Men der findes også mange andre fine bogstavperler på markedet – både hvis man til helt naturlige i træ eller lidt mere spræl og farver :)

1: perleshoppen.dk 2: rito.dk (hvid) 3: rito.dk (træ) 4: cchobby.dk (gennemsigtig farve) 5: panduro.dk (forskellige) 6: cchobby.dk (hvid træ) 7: graphical.dk (pastel farver) 8: rito.dk (guld) (Guldperlerne har nok ikke stort nok hul, men så kan de evt. limes uden på pinden)

Nedenfor kan du klikke dig igennem trin-for-trin hvordan jeg har gjort.

  • 1: Put perler på pinden så der er passende afstand til toppen

En lille øv-ting er det danske sporgs æ ø og å – men mon ikke jordbær, brøndkarse og purløg tilgiver ;)
Det har krævet ømme overarme (1 ton granitskærver og 1600 liter jord… puuh) og sorte negle for hele familien, men kartoffelsalat med selvdyrkede kartofler og friske urter og jordbær til dessert bliver det hele værd.
Min mor fik dem i Mors dags have og blev heldigvis meget glad.. !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *