PYRAMIDEPUNG

Indlægget indeholder reklame-links.

Inspireret af mine egne påskekyllinger, har jeg hæklet punge i en lidt… alternativ form :)

Selve hæklearbejdet er super let – det er bare en rektangel. Det er sammensyningen der skaber formen!

Den store pung er hæklet i grums teknik (se teknikken her) – 28 masker slået op passer hos mig til en 15 cm lynlås med nål 5 og dobbelt tråd.. Rektanglet skal være dobbelt så lang som det er bredt. Den lille er hæklet i ren fastmasker – her passer 24 masker til en otte cm lynlås med nål 4, også med dobbelt tråd. Husk at tilpas til din hæklefasthed – den korte side af rektanglet skal passe nogenlunde til lynlåslængden.

Begge punge er hæklet i Infinity Hearts Rose 8/4 bomuldsgarn. Jeg har fået garnet i gave af de søde mennesker hos rito.dk – du kan finde det her: https://rito.dk/776-infinity-hearts-rose-84

Jeg har valgt farverne 235 Grå og 91 Jeansblå. Garnet er ret nemt at arbejde med, selvom det har lidt tendens til at skille. Jeg kan bedst li’ et lidt groft udtryk – men også for holdbarhed, form fasthed og hurtighedens skyld har jeg hæklet med dobbelt tråd.

Sammensyning og foer kræver lidt mere tungen lige i munden. Jeg forsøger med en step-by-step guide.
Den store pung er pga. grums-teknikken lidt slasket, hvorfor jeg har strøget fliseline bag på det hæklede og valgt denimstof som foer. Til den lille har jeg brugt en rest viskose som foer.

Brug pyramidepungene som kosmetikpung, frugtpose til børn, hæklenåle gemmested eller.. ? Giver du dig i kast med en pyramidepung så tag mig gerne på Instagram @cicitive og brug gerne #cicitivepyramidepung

…og se så lige min nye ring! Den har jeg købt i “tillykke med dit første job” gave til mig selv :)

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *