SNYDESKJORTE

Jeg synes det er så pænt, at have skjorte på – jeg føler mig lige lidt med voksen når mine (yes! flertal) dobbelthager flankeres af skjorteflipper.

Men på den anden side er jeg også et ægte behage-dyr, der har det allerbedst i jeans, sweatshirt og sneakers.. Præcis de to looks forsøger denne første DIY at forene :-)

Close strik

Jeg har set snydeskjorterne i flere butikker, men jeg nægter altså at betale over 100 kr. for en kvart skjorte og så må man jo selv rubbe neglene..! Den reducerede mængde stof gør også at, den er ret perfekt i denne årstid, hvor vi trods alt går mod varmere temperaturer, og det derfor kan være lige meget nok med en langærmet skjorte under strikken.

Tre sammen
Søde Jeanette fra www.letsblogsomeshit.dk hjalp mig med at ta’ billeder af den nye must-have i garderoben in action. Hun kan noget med billeder – det bedste billede (på trods af motivet) har endda fået lov at pryde mit CV.

Det er ret enkelt – du skal bare bruge:

  • En skjorte (jeg har købt min billigt i en genbrugsbutik, men måske har du selv, din kæreste eller måske endda din far en bagerst i skabet, der ikke bliver brugt. Sørg blot for den passer i halsen! )
  • Lidt elastik (længde kommer selvfølgelig an på hvor stor omkreds dit korpus kan udfylde)
  • En saks
  • Sytråd
  • Symaskine (men ikke specielt gode sy-egenskaber)
  • Evt. nye knapper

Instruktioner

Jeg har klippet den så bred som det var muligt – altså helt ude ved skuldersømmen.
Derefter er kanten lige ”zigzagget” og elastikkerne syet i. Elastikkerne sidder ikke stramt, men de gør, at smækken ikke ”kravler” op igennem halsudskæringen. Og de generer heller ikke – mine sidder ca. samme sted som min BH. Man kan med fordel tage undertrøje/strop-top uden på smækken, så kravler den i hvert fald ingen steder.

Jeg har piftet min op og gjort den personlig med hjemmelavede keramikknapper. Knapperne har jeg lavet på Kulturmaskinens Lerværksted (Odense), hvor jeg (mindst!) en gang om ugen nyder kvalitetshygge med søde veninder og samtidig kreerer mere eller mindre vellykket keramik i det topudstyrede værksted. Mine ler kreationer kan ses på min Instagram @cicikorsgaard

Detalje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *